torsdag den 8. september 2016

Sommer kage

Denne kage er min søsters værk, men syntes jeg ville dele den med jer derude, da den er nem, og kan laves i forvejen - hvis man skal have kage med.
Den smager virkeligt godt og cremen gør bare forskellen......ymmm

 

 





























bund.:
 3 æg
200 g. sukker
200 g. finthakket mandler
Nutella eller mørk chokolade 

Creme 
2 1/2 dl piskefløde
2 1/2 dl cremefraiche 38 %
flormelis og vanillesukker

Årstidens frugter og frisk mynte til pynt

Tænd oven på 175 grader
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden  af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i. Grunden til at jeg vælger at lægge bagepapir i bunden er at det kan være svært at få bunden af formen.
Bag bunden i 175 grader varm ovn i 30-35 min


Når bunden er færdig, og mens den stadig er varm - smørers den med Nutella, ellers riv mørk chokolade over så det smelter. Lad den stå og blive helt kold.

Lav cremen klar, pisk fløden til skum, tilsæt cremefraichen og smag til med flormelis og vanille sukker.

Skyl frugterne og lad dem blive helt tørre,

Så det nu man enten kan vælge at pakke kurven og tage de 3 dele med hver for sig, og så sætte den sammen når der skal serveres :-) Creme oven på bunden og masser af bær og mynte på toppen.
Eller server det særskilt











Ingen kommentarer:

Send en kommentar