fredag den 2. september 2016

Rabarber tærte

Denne kage kan spises med øjene, velbekomme



Bund.:
150 g smør
240 g hvedemel
125 g sukker
1 tsk vanille sukker
1 æg
1 spsk vand

et stort bundt rabarber, og lidt sukker til at drysse over

skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet, bland sukker, vanillesukker i, saml hurtigt dejen med æg og vand. Læg dejen koldt i 1/2 times tid.
Smør en springform med smør og rul dejen ud så den passer formens bund, den skal være lidt tyk i det.

Vask og skær rabarberne ud i lange skrå snit, se billed. Start yderst i formen og sæt dem skråt ned i dejen og meget tæt, byg videre ind mod midten, og strø tilsidst kagen med lidt sukker.




Sæt oven på 225 grader og bag kagen i 25 - 30 min alt efter ovn, hold et øje med den ikke den bliver for mørk.

Server den lun med enten vanille is eller cremefraiche.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar