mandag den 19. maj 2014

Aspargessalat m/spidskål og hindbær

Der er masser af lækre sprøde asparges i butikkerne nu, og denne salat kom til da jeg bare måtte have asparges - også var der lige de lækreste røde søde hindbær. Prøv den det smager lækkert sammen.


Stort bundt asparges
1/2 spidskål
1 bakke hindbær
1 spsk sennep
2 spsk flydende honning
1/ 2 dl olivenolie
salt og peber

bland sennep og flydende honning sammen, tilsæt olie lidt af gangen så dressingen bliver tyk, smag til med salt og peber.

Snit spidskålen fint og bland det i en pose med dressingen, vask og bræk det nederste af aspargesen, skær i stykker. bland aspargesen med spidkål og dressingen, anret på fad og pynt med de friske hindbær.
Server til en god hakkebøf, salte kartofler og det gode madbrød.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar